Förnya med någon ny konst i hemmet

Inredning,Tips | tisdag december 7 2021 | Comments Off on Förnya med någon ny konst i hemmet

Det är alltid kul med lite förändring i hemmet. Men det kan kännas drygt att dra igång med renoveringar och andra småfix hemma. För dig som vill ha omedelbar förändring kan tavlor samt annan konst vara rätt lösning.

Snygga tavlor – en prisvärd investering

Med några nya snygga och stilrena tavlor kan du förnya ett rum. Du kan återge liv till ett dunkelt, tråkigt rum genom en stor färgklick på väggen eller kanske ett mindre motiv på en hylla. Med snygga tavlor kan du skapa hemtrevnad, välj stil efter din egen sinnesstämning. Det är dessutom alltid trevligt för dina gäster att se vacker konst istället för kala ytor och väggar. Värt att veta är att många tavlor går upp i värde med åren.

Inred barnrummet med konst

Även barnens rum behöver lite konst för att få en hemtrevlig känsla. Det finns många olika barnvänliga tavlor och konstverk till barnrum. Beroende på vad dina barn gillar kan du välja antingen en tavla med lite gulligare motiv för en mysig känsla i rummet eller lite roligare motiv för en mer upplivad stämning.

En trist, kal vägg kan fungera som ett galleri för vackra tavlor och andra fina konstföremål. Du kan hitta något du tycker om som passar till billiga priser online.