Fixa din frisyr med löshår

Tips | torsdag augusti 11 2022 | Kommentarer inaktiverade för Fixa din frisyr med löshår

Om du vill få ditt hår lika tjockt som en valfri kändis behöver du ha löshår. Men om du inte har använt löshår förut kan det vara svårt att veta hur du gör för att fästa det. Det kan du läsa mer om i det här inlägget.

Så använder du löshår

Löshår används för att komplettera ditt befintliga hår. Idag är det vanligt att löshåret klistras fast inunder ditt vanliga hår. Det är också vanligt att löshåret består av små klämmor du fäster i ditt hår. Förut behövde de flesta ta hjälp av en frisör för att fästa löshåret så det ser snyggt och naturligt ut och för att det ska sitta ordentligt. Men idag är många löshår enkla att använda och du kan göra det själv med lite övning.

Olika varianter av löshår

Det finns olika sorters löshår att välja bland. De kommer i olika längder och färger. Du kan också välja mellan äkta hår eller syntetiskt hår. Ett tips är att välja löshår som matchar din egen hårfärg för att det ska se naturligt ut.

Köp löshår

Du kan köpa ditt löshår hos Poze som är ett populärt företag. De har bland annat olika varianter av löshår i sitt utbud. Välj mellan löshår i olika längder och färger eller köp ett stylingverktyg.