Köp hem tennisarmband eller annat smycke

Tips | onsdag augusti 10 2022 | Kommentarer inaktiverade för Köp hem tennisarmband eller annat smycke

Smycken är alltid uppskattade, oavsett om du ger bort det i present eller köper ett till dig själv. Rätt smycken tar din outfit till en ny nivå och därför är det också värt att lägga tid på att välja rätt smycken som passar dig.

En elegant ring eller klassiska örhängen

Ringar är vackra och det är ett enkelt sätt att smycka händerna. Det finns klassiska, enkla ringar som passar bra som komplement till din kontorsoutfit. Ska du ut på kvällen kan du välja en större, bredare ring istället.

Om du inte vill ha ringar finns det alltid örhängen som du kan välja i stället. Ett par örhängen kan göra mer för din outfit än vad du tror. Enkla örhängen med stenar ger exempelvis en härligt gnistrande touch till din outfit. Sätter du upp håret kan du välja ett par större örhängen för att komplettera frisyren.

Tennisarmband

Detta armband har med tennis att göra, precis som namnet avslöjar. Det är inspirerat av att tennisspelaren Chris Evans bar ett liknande armband på OS open år 1987. Armbandet är ett smalare armband som finns i olika färger och det finns tillgängligt att köpa till både kvinnor och män. Armbandets tunna modell gör dessutom att det är enkelt att bära.