Planera för en maskerad

Tips | måndag november 22 2021 | Comments Off on Planera för en maskerad

Såväl vardagar som helger har sin egen charm. Det finns dock få saker som är lika intressanta och minnesvärda som maskerader. Tyvärr är det inte så ofta det bjuds in till maskerader nu för tiden. Det kan du ändra på om du vill.

Planera gärna en egen tillställning och bjud in såväl vänner som bekanta. De allra flesta som får en inbjudan kommer troligtvis bli överförtjusta över tillfället att byta skepnad för en kväll.

Ladda upp med kläder och dekorationer

Om du ska anordna en maskerad behöver du naturligtvis en maskeraddräkt. Du kan hitta något som passar dig på nätet. Kom ihåg att det inte finns några rätt eller fel när du ska välja klädedräkt inför den kommande tillställningen. Som värd eller värdinna är det fritt fram att välja om du vill skrämma slag på dina gäster genom att klä ut dig till en otäck clown, eller om du vill förtrolla dem med din skönhet.

Hitta rätt dekorationer

Det är naturligtvis inte bara kläder du behöver när du ska planera en maskerad. Du behöver även dekorera festlokalen för att åstadkomma rätt stämning och intryck. Ladda gärna upp med engångstallrikar, muggar och glas när du ändå håller på.