Passande dofter till dig och hemmet

Tips | torsdag maj 7 2020 | Comments Off on Passande dofter till dig och hemmet

Något som gör att vi trivs med oss själva och våra hem är dofter. Vem tycker inte det är trevligt när det är nystädat hemma och man känner doften av detta. Något som också är fantastiskt är när man bäddat ren i sängen och får krypa ner i en renbäddad säng och känna den doften. I denna artikel så skrivs det om passande dofter till dig och hemmet.

Dofta gott

Din känsla för dofter

En del av oss kan vara mer känsliga än andra då det kommer till dofter. Många av oss njuter av goda dofter och vill gärna att det regelbundet ska finnas en god doft i våra hem. Då kan doftljus vara något som tillför en härlig doft i hemmet. Att man har en favorit parfym som man gärna använder är något som många anammar.

Tack vare nätet så är närheten till dofter närmare än du kan ana. Klicka dig vidare här så kommer du till en butik som har doft som sitt ledord. Om du inte riktigt är säker på vilken parfym som passar dig bäst så kan du via den butik som Detailery har online beställa parfymprover.

Hur vill du dofta?

Helt klart så finns det trender i olika dofter och parfymer. Det som trendar just nu verkar vara unisexdofter. Det är oftast dofter som gör att vi känner oss trygga som exempelvis kakor och nybakat. Det kan finnas en hel del unika dofter på marknaden och det gäller för dig att hitta någon doft som du känner för och verkligen tycker om.

En del kanske har en signaturdoft som man oftast använder men det är lika inne att man har en samling olika dofter för olika tillfällen. Vissa dofter kanske finns i mindre flaskor och då kan du köpa flera olika dofter för att experimentera lite och testa vad som passa för vilka tillfällen.