Passa på att städa i garderoben

Tips | onsdag augusti 15 2018 | Comments Off on Passa på att städa i garderoben

Efter en fantastisk sommar så börjar vi se lite av slutet på något vi inte ser ofta i vårt avlånga land. En så här varm sommar får vi nog vänta på länge. Från maj så har det varit helt magiskt väder och inte har vi behövt mycket på oss för att kunna njuta av vädret. Nu börjar det bli något kyligare och man få klä sig mer än man gjort under hela sommaren. Passa även på nu när höstens plagg ska in i garderoben att städa lite.

Även om vi är i mitten på augusti när denna artikel skrivs så är det fortfarande hyfsat varmt ute men vi vet att förr eller senare så kommer det att förändras och hösten är oundviklig. Det blir till att förbereda sig och skifta sommargarderoben till lite varmare klädsel. Att handla något nytt från nätet är alltid trevligt, kanske ett par nya handskar till mannen i ditt liv eller något annat som kan passa inför en lite kallare höst.

För varje årstid så är det en fördel att kunna rensa ur säsongens plagg. Finns det kläder som du vet att du aldrig använder så varför inte göra sig av med dessa och köpa något nytt. Ta för vana att när man skiftar från sommar till höstgarderob så kasta eller sälj iväg något plagg som aldrig används. Annars så kommer det att bli hängandes tills nästa gång man skiftar garderob. Sälj på blocket eller skänk till välgörande ändamål kan vara en mycket bra idé.