Mobilen vår nya dator

Tips | fredag januari 18 2019 | Comments Off on Mobilen vår nya dator

Idag så har mobiltelefonerna utvecklats till något som vi dagligen använder. Mobilen kan ses som vår nya dator då den blivit så pass kraftfull. Den klarar av mycket i vårt vardagliga liv lika bra som en dator gör. Det är väldigt bekvämt att kunna göra det nödvändigaste i mobilen. Som att svara på e-post eller kolla in olika nyheter på någon TV kanal.

Se till att skaffa dig någon form av Power bank så är din mobil i princip odödlig. Du laddar ditt extra batteri hemma innan du ger dig iväg för dagen. När mobilens batteri börjar närma sig slutet så finns det som oftast ett par laddningar från din power bank. Det är ju så att ju mer vi använder oss av mobilen desto mer ström drar den. Har man inte tillgång till laddare så är en extra strömförsörjning en fördel att ha med sig.

Det är också en fördel att skaffa sig något form av skydd för sin smarta telefon. De börjar vara ganska så dyra i inköp så man vill ju inte skada den det första man gör. Det finns en uppsjö av olika fodral som passar din modell. Vilken du köper beror på hur pass rädd om din mobiltelefon du är. Det finns de som klarar kraftiga stötar och i princip kan köras över med en bil. Det finns och de som är mer bling bling och endast snyggar upp din telefon.