Komma in i sommarklänningen

Tips | måndag juli 9 2018 | Comments Off on Komma in i sommarklänningen

Att få känna sig fri i en mjuk sommarklänning är väl höjdpunkten på sommaren? Men så är sällan fallet, istället går man runt och drar i klänningen så den inte ska fasta mot kroppen. Man lär sig hur man ska stå och hålla in magen för att se så slank ut som möjligt och egentligen försöker man bara se bekväm ut i ett obekvämt plagg. Känner du igen dig?

Det finns en del valkar och fettdepåer som är svåra att ge sig på, speciellt runt höfterna och under skulderbladen. Fettet som ligger här är inte farligt fett, därför låter kroppen detta leva längst och fokuserar på att göra sig av med farligt fett runt buk och organ. En del kan behöva gå ned till en ohållbar vikt för att bli av med fettdepåerna, en vikt som du lätt går upp igen om du inte håller en strikt regim. Vid sådana tillfällen kan det vara bättre att göra något permanent så du inte behöver fundera och våndas över det här nästa sommar. En fettsugning tar bort fettcellerna helt, på små områden går operationen snabbt och du är snabbt tillbaka på banan igen. Det kostar så klart, snabba lösningar är dyrare än de mer långsiktiga som du kan göra själv.

Vill du inte eller har inte råd att fettsuga områdena har du bara kvar alternativet rätt kost och träning. Att äta rätt är i slutändan viktigare för viktnedgången än träning, men träningen ger viktnedgången en ”boost” och gör dig starkare. Om du vill gå ett steg längre kan du köpa en gördel eller underkläder som håller in kroppen. Tajt fit-kläder ger dig en slankare profil utan att du behöver vänta på resultat. Dock kan de bli varma och har du en mindre klänning kanske underkläder syns.