Hitta unika produkter online

Tips | måndag juni 18 2018 | Comments Off on Hitta unika produkter online

Du vill så klart ha unika produkter som representerar dig. Hur kul är det att ha exakt samma saker som din granne eller kompis? Men hur kan du snabbt hitta sajter och produkter på nätet som inte säljs i massproduktion?

Smycken

Du behöver inte köpa din smycken på samma ställen som alla andra. Hos Mila Silver kan du köpa smycken som är unika med fokus på nordisk design. Den här typen av butik är populära och de säljer mycket, men samtidigt kommer du att hitta produkter som dina vänner kanske inte har hört talas om. Det kostar mer att köpa utanför lågprisbutikerna, det säger sig själv, men istället för du mer för pengarna. Känslan att vara unik och att få en produkt av hög kvalité. Titta runt va som erbjud och du kommer garanterat att hitta något som passar dig.

Utomlands

Eller så söker du dig till butiker utomlands. Köper du mindre mängder eller mindre saker behöver inte frakten bli så dyr heller, trots att du köper från utlandet. Vi rekommenderar att du använder PayPal för att betala till utlandet, det är säkrare och du får en viss köpgaranti när du använder deras tjänst. De kan hjälpa dig att få tillbaka pengarna om leverans skulle utebli eller om varan är skadad. När du köper från andra länder har du plötsligt att mycket större utbud och kan hitta saker som inte ens finns i Sverige. Försök se till att få hem varorna innan du betalar.

Kläder

Vill du följa senaste modet men samtidigt hitta din egen röst? Välj de mindre, lokala butikerna. De har inte lika stor upplaga av plaggen och de köper in från olika leverantörer. Du kommer inte att hitta samma saker som finns på Kappahl eller andra större kedjor. Du hittar också mycket intressant på second hand och på auktion. Gamla kläder kan sys om, färgas, tas in och klippas på olika sätt för att bli modernare. Det är bara din fantasi som sätter käppar i hjulen.