Härliga aktiviteter för barnen

Tips | måndag december 9 2019 | Comments Off on Härliga aktiviteter för barnen

Det är viktigt att få aktiverar våra barn på bästa sätt. Vi vill inte komma med några pekpinnar om att vi sitter för mycket inne med surfplattor och mobiler utan ge tips på härliga aktiviteter för barnen som gör att de får röra på sig på ett roligt sätt.

Det kan finans flera fantastiska sportklubbar som har barn- och ungdomssektioner där just deras sport tränas. Nu kanske det inte är alla barn som är intresserad av detta utan vill hitta något annat som kan vara spännande att hålla på med. För den som är mellan 2 till 8 år så finns det möjligheter till barngymnastik under ordnade former hos något som heter FlipKidz. Har man kanske  extra mycket spring i benen så kan detta vara något att ägna sig åt. Under två terminer och 10 träffas så får barnen tillsammans med härliga instruktörer röra på sig efter sin förmåga men också utmanas i olika övningar.

Med pedagogiska hjälpmedel så får barnen lära sig olika moment. I en bok så se både barn och föräldrar hur man utvecklas och klistrar in märken efter utförda lektioner. Det finns även pyssel som man kan hålla på med på sin fritid och läxor/övningar att göra till nästa träff. Det hela byggs på rörelseglädje och leds av utbildad personal. De har en idrottsbakgrund och är duktiga på att träna gymnastik med barn. FlipKidz finns på 120 orter runt om i Sverige så leta upp det som ligger närmast er. De kan även finnas där ni bor. Vi hoppas att ni tycker om detta tips och låter barnen få prova på detta med barngymnastik hos FlipKidz.