Badmode för både henne och honom

Tips | måndag juni 29 2020 | Comments Off on Badmode för både henne och honom

Det finns badmode för både män och kvinnor och det kan alltid vara bra att ha lite koll på vad som gäller. Modet gäller inte heller bara vilka badkläder du bär, även dina accessoarer spelar roll. Med snygga smycken, solglasögon och huvudbonader kan du se extra trendig ut på stranden.

När det kommer till modet på badkläder finns det en del trender som är aktuella 2020. Det är bland annat väldigt inne med badkläder i retrostil, med allt från prickar och ränder till bruna och mörkgula färger. Det passar bra ihop med modet för kvinnor som även innefattar bikinibyxor med hög midja.

Klä dig rätt på stranden

Det är viktigt att du både känner dig snygg och bekväm i kläderna du bär på stranden och det är endast du som vet var dina personliga gränser går. En del vill ha lite längre badshorts medan andra vill ha korta, tajta badbyxor.

Tjejer kan välja mellan bikini och baddräkt och det finns trendiga varianter av både och. Dessutom är det i år inne med ribbade badkläder för kvinnor, vilket också är lite retro. Om du ska bada på stranden är det inte heller fel att ha lite koll på vilken vett och etikett som gäller för att undvika sura miner.

Unika badshorts för män

Även männen kan satsa på retroinspirerade badshorts, eller ett par i en fin pastellfärg. Det finns snygga exemplar att välja mellan när du kollar på nätet. På Decisive Beachwear kan du förutom att köpa coola badshorts även göra dem personliga genom att få dina initialer eller ditt namn inbroderat på dem.

Varför inte välja ett par snygga ljusblå shorts med vattenmeloner på, det är riktigt snyggt. Det finns badmode för alla, det viktigaste är att du letar på rätt ställe. Köp inte första bästa badkläderna du ser. Med våra råd ovan vet du mer vad du ska leta efter för att hålla dig trendig på stranden.